Full Program&Oyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bandırma'da şölen var

2 posters

Bandırma'da şölen var Empty Bandırma'da şölen var

Mesaj  ACIMASIZ Salı Eyl. 16, 2008 9:57 pm

TÜBAD-Banvit geleneksel basketbol turnuvasının tanıtım toplantısı yapıldı.

TÜBAD ile Banvit ortaklığıyla geleneksel olarak düzenlenen basketbol turnuvasının 4.’sünün tanıtım toplantısı dün Levent’teki TSYD Merkezi’nde düzenlenen toplantıda gerçekleştirildi. TÜBAD Başkanı Önder Seden, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Baturalp, Aydın Örs ve Çetin Yılmaz ile Banvit idarecisi Adnan Zeytingöz’ün birer konuşma yaptığı toplantıda, 23-26 Eylül tarihleri arasında Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvaya ülkemizden Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka, Banvit, Antalya Büyükşehir ve Petkim Aliağa’nın yanı sıra, Rusya’dan Triumph Moskova ile Ural Great, Ukrayna’dan da BC Kiev takımlarının katılacağı açıklandı. Turnuva süresince oyuncuların yaşlılar evi, çocuk esirgeme kurumu ve cezaevi gibi yerlere ziyaretlerde bulunacakları da bildirilirken, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Akademi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Derya Aydıner ise turnuva boyunca Bandırma’da, 4. ve 5. sınıfa giden toplam 3 bin 700 öğrenciye “Olimpizm ve spor kültürü” konusunda eğitim vereceklerini kaydetti.
ACIMASIZ
ACIMASIZ
Editör
Editör

Erkek

Bandırma'da şölen var Empty Geri: Bandırma'da şölen var

Mesaj  Agni Salı Eyl. 16, 2008 10:02 pm

güzel bir haber ülkede bir tek futbol bilinmemeli.
Agni
Agni
Editör
Editör

Erkek

http://www.myspace.com/ainotennou

- Similar topics